Llogaria juaj

Përshëndetje
Kyçu në llogari

Menu

eBleva.com ©2017

Të gjithë përdoruesit e kësaja faqe i nënshtrohen kushteve të përdorimit. Të drejtat e rezervuara ©2017

+

Kategoritë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni

Shto shpallje

  Me marrëveshje

  Ngarko fotot

  Lokacioni

  Informatat e pronarit

  Udhëzime

  Një shpallje e publikuar mirë krijon më shumë mundësi që ajo shpallje të ketë më shumë shikime dhe kështu të rritë efektin e saj në maksimum.

  Shkruajeni shpalljen pastër dhe mirë, mos përdorni tituj shumë të gjatë, vendosni gjithmonë fotografi, dhe mundohuni që ato të jenë sa më të mira.

  Vendoseni një çmim për shpalljen tuaj, dhe mundohuni të mos e e vendosni çmimin me marrëveshje pasi që kjo shkakton konfuzion tek blerësit potencoial.

  Reklamë

  Të zgjedhura

  Reklamë

  Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
  Na kontaktoni