Llogaria juaj

Përshëndetje
Kyçu në llogari

Menu

eBleva.com ©2017

Të gjithë përdoruesit e kësaja faqe i nënshtrohen kushteve të përdorimit. Të drejtat e rezervuara ©2017

+

Kategoritë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni

Apple iPhone XS Max XS X Samsung S10+/S10 Note 8 €280 EUR Huawei P30/P30 Pro

280.00 €
Publikuar: 2019/08/09 05:44:03 GMT,
Tirana
Shtime
Bëje premium1 € per 3 dite ne vazhdim

Apple iPhone XS Max XS X XR Samsung S10+/S10 Note 8 €280 EUR Huawei P30/P30 Pro

Ne jemi tregtarët me shumicë të vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Ne shesim me çmime me shumicë dhe dërgesë nga FedEx, DHL brenda 48/72 orëve maksimale


kontakt EMAIL: phonesvnt@hotmail.com


EMAIL: phonesvnt@hotmail.com


lista e çmimeve me shumicë:

Apple iPhone XS Max 64GB=550 EUR, 256GB=630 EUR, 512GB=700 EUR

Apple iPhone XS 64GB=500 EUR, 256GB=530 EUR, 512GB=580 EUR

Also available Apple iPhone X, iPhone XR, iPhone 8 Plus and iPhone 8Samsung Galaxy S10+ 128GB = 420 EUR, 512GB = 475 EUR, 1TB = 530 EUR

Samsung Galaxy S10 128GB = 350 EUR, 512GB = 380 EUR

Samsung Galaxy Note 9 128GB = 280 EUR, 256GB = 325 EUR

Also available Samsung S10e, S9 Plus and S9Huawei P30 Pro 128GB= 350 EUR, 256GB= 380 EUR, 512GB= 430 EUR

Huawei P30 64GB=300 EUR, 128GB= 325 EUR, 256GB=355 EUR

kontakt EMAIL: phonesvnt@hotmail.comEMAIL: phonesvnt@hotmail.com


Kontakto pronarin

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të ngjashme

Fotografitë

Lokacioni

Reklamë

Të zgjedhura

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni