Llogaria juaj

Përshëndetje
Kyçu në llogari

Menu

eBleva.com ©2017

Të gjithë përdoruesit e kësaja faqe i nënshtrohen kushteve të përdorimit. Të drejtat e rezervuara ©2017

+

Kategoritë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni

Oferta pune ne Suedi

Me marrëveshje
Publikuar: 2019/10/07 13:02:48 GMT,
Prishtinë Rr.Rexhep Krasniqi Nr 13 Afer Bankes Ekomonike
Prishtinë
Bëje premium1 € per 3 dite ne vazhdim

Suedia kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Saldues.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Do saldoni pjesë të makinave të ndryshme, pjesë metalike për montim duke përdorur teknikën MAG të saldimit
• Procesimi i aktiviteteve salduese dhe vetëkontrollimi i cilësisë së këtyre aktiviteve
• Punë e pavarur brenda specifikimeve të skicimeve inxhinierike

Nr kontaktues:

+38343730303
+355697778600

Adresa: Prishtinë te Stacioni i autobusave afer bankes ekonomike Rr.Rexhep krasniqi,Nr 13

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu


Kontakto pronarin

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të ngjashme

Fotografitë

Lokacioni

Reklamë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni