Llogaria juaj

Përshëndetje
Kyçu në llogari

Menu

eBleva.com ©2017

Të gjithë përdoruesit e kësaja faqe i nënshtrohen kushteve të përdorimit. Të drejtat e rezervuara ©2017

+

Kategoritë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni

Program për markete

Me marrëveshje
Publikuar: 2020/05/20 17:37:06 GMT,

Suharekë
Bëje premium1 € per 3 dite ne vazhdim

FitPOS

POS
• Kerkim I artikujve permes barkodit ose emertimit.
• Kalkulim I qmimeve te artikujve gjat shitjes
• Zbritje(Rabat) Gjat shitjes per secilin produkt
• Kalkulim I pageses dhe kusurit
• Printim I fatures
• Kupon fiscal
Inventari
• Kalkulim automatik I shitjeve dhe minusim I tyre
Artikujt
• Regjistrim I artikujve shpejt dhe helt permes barcode skanerit
• Regjistrim I sasis se artikujve
• Regjistrim I qmimeve te artikujve
• Kalkulimi automatik I profitit nga qmimi I furnizimit dhe qmimi I shitjeve
Shitesit
• Mund te regjistroni shitesit tuaj.
Raporti me fatura
Mund te shifet raporti ditor , javor , mujor , vjetor duke e cekur daten nga-deri dhe shfaqjen e faturave gjat caktimit te dates
Raporti pa fatura
Raporti pa fatura e ka funksionin e e njejt me ate te faturave vetem se shfaqen raportet pa fatura , dmth shfaqet vetem numri I faturave dhe qmimi total I shitjeve.
Raporti I shitesve
Njesoj si raporti I shitjeve me an te caktimi te dates nga-deri , ju
Mund te shifni raportin e shitesve(puntoreve) tuaj, qdo shitje qe behet do regjistrohet tek shitesi.


https://fb.com/findtech.ks


Tags: programe per shitore, program per shitore, programe per markete, program per market, kompjuter, pc, programi, softuer, software, pos.


Kontakto pronarin

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të ngjashme

Fotografitë

Lokacioni

Reklamë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni