Llogaria juaj

Përshëndetje
Kyçu në llogari

Menu

eBleva.com ©2017

Të gjithë përdoruesit e kësaja faqe i nënshtrohen kushteve të përdorimit. Të drejtat e rezervuara ©2017

+

Kategoritë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni

Rrip per dobsim (sauna belt)

20.00 €
Publikuar: 2020/05/20 20:12:42 GMT,

Prishtinë
Bëje premium1 € per 3 dite ne vazhdim

Punon shume mire per dobsim dhe eshte shume i ruajtur, dhe shume pak i perdorur. Ky rrip mund te vendoset ne bark, (ne abdomen) apo ne bel , mund te vendoset edhe per dobsimin e kofsheve dhe vitheve.
Ju mund ta vendosni rripin ne cilen koh ju pershtatet , ulur , shtrir, ne kemb ,duke levizur , duke ber ushtrime fizike etj . Ju mund ta caktoni edhe temperaturen ne nivelin e pershtatshem dhe oren.


Kontakto pronarin

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të ngjashme

Fotografitë

Lokacioni

Reklamë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni