Llogaria juaj

Përshëndetje
Kyçu në llogari

Menu

eBleva.com ©2017

Të gjithë përdoruesit e kësaja faqe i nënshtrohen kushteve të përdorimit. Të drejtat e rezervuara ©2017

+

Kategoritë

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni

Makina për dyer dhe dritare

Me marrëveshje
Publikuar: 2020/05/24 15:04:37 GMT,

Prizren
Bëje premium1 € per 3 dite ne vazhdim

Distributor gjeneral per kosove
bejme servisimin dhe montimin e makinave
MAKINA PER Dyer dhe dritare
Facebook : Plastmakkosova

1. MAQINA PER PREREJEN E PROFILAVE SHARRRA me 2 koke

2.MAQINA NGJITESE (peglla me briqe) me 2 koke

3.MAQINA PER PASTRIMIN E KANDEVE PASTRUSJA AUTOMATIC. -CNC

4.MAQINA PER PRERJEN E LLAJSNEVE SHABLONA UNIVERSAL

5.MAQINA PER BRAVA DHE DORZA FREZJA FULL ATUTOMATIC

6.MAQINE PER NDARJEN E DRITAREVE FREZJA FULL AUTOMATIC

lokali : mamushe
+383 44 748 777 viber
+383 44 191 024


Kontakto pronarin

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të sponzorizuara

Shpallje të ngjashme

Fotografitë

Lokacioni

Reklamë

Të zgjedhura

Reklamë

Ju mund të na kontaktoni për të krijuar një reklamë
Na kontaktoni